Havn

Havne pladser

Ved BKS havn har vi lige godt 92 Havne pladser
pladserne er i gennemsnit 3 meter brede og 10 meter lange
På bagrund af en pukkel der gør det svært at nå ind til maste kranen anbefaler vi at man ikke stikker dybere end 1,5 meter og har en Maks længde på 10 meter
Der er strøm og vand tilgængelig men vandet bliver dog lukket over vinteren når frosten nærmer sig.
Det vigtigt at pointere at vores bropladsers el system kan Maks trække 1 kilowatt pr lader Stick

Da vores havn er passet af frivillige bliver der lagt stor vægt på at man sørge for ens båd er sat i forsvarligt tilstand der er monteret som minimum 12mm fortøjning for og bag med affjedring for at undgå skader på broen, yderligere har vi krav om at alle både har en fald linje mellem pæl og bro.

vi kræver yderligere at man kommer frisk og hjælper så vidt muligt med at holde klubben i god stand samt at give liv og energi til fælleskabet vi afholder en del arrangementer i løbet af året og værdsætter meget medlemmer der er villig til at hjælpe til, eller tage nået ansvar.

Hvis man er interesseret i at høre mere om vores havne pladser kan man kontakte os på

BKS-Sejlklub.dk

BKS havn